Dipping Powder verwijderen

Wat heb je nodig?

 • Vijl
 • Bokkenpootje
 • Folie
 • Alcohol (70%)/Aceton
 • Wattenschijfje

Goed om vooraf te weten

 • Wanneer je snel een nieuw kleurtje wilt, ga dan aub niet jouw nagels eraf proberen te trekken. Dit brengt erg veel schade aan de gezondheid van jouw nagelplaat en zal het lakken in de toekomst moeilijker maken, omdat je hiermee de kwaliteit van jouw nagels vermindert.
 1. Begin met het vijlen van jouw nagels. Vijl rond de 80% van de Dipping Powder eraf. Doet dit op een rustig tempo, zodat je de voorkomt dat je schade aanbrengt op jouw natuurlijke nagel.
 2. Dip de aceton in de wattenschijfjes. Je hoeft niet zuinig zijn met de aceton, de wattenschijfjes moeten doordrenkt zijn. De wattenschijfjes wikkel je om de nagel heen en deze laat je ongeveer 15 minuten ‘soaken’.
 3. Als extra stap kun je ook folie nog om de wattenschijfjes wikkelen. Hiermee zijn de wattenschijfjes steviger om jouw nagel gewikkeld. Ook met folie laat je de nagels ongeveer 15 minuten soaken. 
 4. De 15 minuten zijn om en nu gebruik je een (metalen) bokkenpootje om de Dipping Powder eraf te schrapen.
 5. Was je handen en gebruik nagelriemolie om de gezondheid van jouw nagels te bevorderen. 

De Dipping Powder is verwijderd, maar wij raden nog aan om jouw handen te wassen om mogelijke resterende Dipping Powder te verwijderen. Ten slotte gebruik je de nagelriemolie om de gezondheid van jouw nagelriemen te behouden.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op. SHATY staat altijd klaar om jouw de mooiste nagels te bezorgen!