Tips & Tricks BIAB

  • De UV LED lamp gaat aan via een knopje op de achterkant en zal 60 seconden (Roze UV/LED Lamp) of 5 minuten aanblijven (Witte UV/LED Lamp). Soms is het dus nodig om een tweede keer op het knopje te klikken.
  • Wij raden aan om de nagel van jouw duim telkens als laatst te lakken en onder de UV LED lamp te doen. De duim ligt natuurlijk lager dan de andere nagels en past hierdoor niet samen onder de UV LED lamp met de andere vingers.
  • Wij raden aan om minimaal 2 (het liefst 3) dunne laagjes BIAB aan te brengen op de nagel. BIAB zorgt namelijk voor versterking en een betere hechting van de nagels. Bij het aanbrengen van meerdere lagen wordt de nagel sterker en hierdoor breekt de nagel veel minder snel af.
  • Is de vloeibare nagellak dik en stroperig? Geen zorgen, dit komt hoogstwaarschijnlijk door het koude weer. Onze flesjes zijn van glas, waardoor de substantie bij koud weer sneller dikker en stroperiger kan worden. Dit is niks ergs en dit kun je gemakkelijk oplossen. Wij raden jou aan om het desbetreffende flesje tot 5 minuten in een warm tot heet bakje water te zetten. Hierna zal jou nagellak weer een juiste substantie bevatten. 

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op. SHATY staat altijd klaar om jouw de mooiste nagels te bezorgen!