Dipping Powder aanbrengen

Wij maken gebruik van professionele Dipping Powder en het aanbrengen van Dipping Powder is niet gemakkelijk zonder handleiding en/of enige ervaring. Wij willen erop attenderen dat het van groot belang om het gehele proces volgens de stappen in onze handleiding te doen. Daarnaast kan het ook helpen om jezelf in te lezen over wat Dipping Powder precies is en hoe het werkt. Dit is van belang om jezelf met prachtige nagels te kunnen belonen. Ten slotte voorkom je hiermee ook mogelijk afbreuk of andere gebreke na het aanbrengen van de Dipping Powder. Wij hebben er vertrouwen in dat jij voor prachtige nagels gaat zorgen! 

  Handleiding Dipping Powder aanbrengen 

  1. Breng een dunne lag Base Coat aan. Dit is de bescherming van je nagel, maar ook de hechting voor de poeder. Zorg er dus goed voor dat je de Base Coat aanbrengt op de nagel en niet op je nagelriemen. Let op dat de Base Coat snel droogt, dus zorg ervoor dat je snel overgaat tot de volgende stap.  
  2. Gebruik het bokkenpootje als lepel om jouw nagels te poederen. Om geen poeder te verspillen, zorg ervoor dat je een papiertje onder je handen hebt liggen, zodat je de poeder kunt opvangen en terug stoppen in het poederpotje.
  3. Herhaal dan stap 2 en 3. Afhankelijk van hoe dik en sterk jij jouw nagels wil hebben, kan dit meerdere malen worden herhaald. Wij raden het aan om dit 2 of 3 keer te herhalen.
  4. Breng de activator aan en laat het 30 seconden drogen/uitharden in de open lucht. Breng de activator niet te dun aan, omdat je met de activator de nagel klaar maakt voor de laatste stap.
  5. Maak de nagel glad en verfijn het (optioneel) met de buffervijl of een normale vijl.
  6. Breng de Top Coat aan over de gehele nagel en laat dit even een minuutje goed drogen/rusten. 
  7. De nagelriemolie is de laatste stap, maar zal vaker moeten worden herhaald. Blijf dit dagelijks doen, zodat jij je nagelriemen gezond houdt en dus ook jouw nagels!

  Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op. SHATY staat altijd klaar om jouw de mooiste nagels te bezorgen!