Wat is Dipping Powder?

Dipping Powder bestaat uit lijmvloeistof en poeder die uithardt in de lucht. Dipping Powder zorgt voor sterke en harde nagels. Daarnaast kent het geen chemische geurtjes en heeft het geen UV LED lamp nodig. 
Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Dipping Powder:
  1. Dikte en stevigheid: Dipping Powder zorgt voor zeer sterke nagels. Let wel op dat je je nagels niet te dik aanbrengt. 
  2. Niet hetzelfde als Acrylangels: Het verschil tussen Dipping Powder en Acryl zit het in 1 ingredient en dat zijn de cyanoacrylaten. Deze zitten in de lijmvloeistof van Dipping Powder. 
  3. Geen UV LED lamp nodig: In tegenstelling tot andere nagellak, is het bij Dipping Powder niet nodig om met een lamp jouw nagels drogen. Het voordeel van Dipping Powder is dat het in de lucht droogt.  
  4. Erg lange hold: Dipping Powder heeft een erg lange hold. Het blijft namelijk, bij juiste applicatie, wel tot 3 a 4 weken zitten. 
  5. Snelle & makkelijke applicatie: Het gebruik van Dipping Powder kan de applicatietijd verkorten, omdat het een alles-in-één-product is dat geen extra lagen of stappen vereist. Daarnaast is het ook zeer makkelijk te doen, omdat het vooral gaat om het 'dippen' van de nagel. 
    Nagelstylisten en liefhebbers van nagelverzorging gebruiken Dipping Powder om snel sterke en mooie nagels te creëren. Het product is populair geworden vanwege de efficiëntie en de gemakkelijke applicatie.