Wat is BIAB?

BIAB staat voor "Builder In A Bottle." Het is een nagelproduct dat staat voor nagelgroei en nagelversterking. BIAB is een zachter product dan Gellak, maar zachter dan Acryl. 
Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Builder In A Bottle (BIAB):
  1. Dikte en stevigheid: BIAB is ontwikkeld om een dikke, stevige laag op de nagels aan te brengen, waardoor ze sterker en duurzamer worden.
  2. Zorgt voor groei: BIAB is zeer belangrijk voor de gezondheid van jouw nagels. Het bevordert de groei en je zult dit dan ook duidelijk merken na het gebruik van BIAB. 
  3. Bouwen zonder tips: In tegenstelling tot traditionele nagelverlenging met tips, maakt BIAB het mogelijk om natuurlijk ogende nagels te bouwen zonder gebruik te maken van plastic tips.
  4. Gemakkelijk te verwijderen: Hoewel BIAB een duurzaam product is, kan het relatief eenvoudig worden verwijderd, vergelijkbaar met het verwijderen van andere gelnagelproducten.
  5. Snelle applicatie: Het gebruik van BIAB kan de applicatietijd verkorten, omdat het een alles-in-één-product is dat geen extra lagen of stappen vereist.
    Nagelstylisten en liefhebbers van nagelverzorging gebruiken BIAB om snel sterke en mooie nagels te creëren zonder het gedoe van verschillende lagen gellak of acrylpoeder en -vloeistof. Het product is populair geworden vanwege de efficiëntie en het natuurlijke uiterlijk dat het kan bieden.