Waarom is BIAB duur?

Het is je vast wel opgevallen. Voor BIAB betaal je meer dan bijvoorbeeld Gellak. Waarom is dit het geval? We kunnen je vertellen dat de redenen hiervan niet meer dan logisch zijn. 

Ten eerste is het produceren van BIAB een stuk geavanceerder dan andere nagelproducten. Het kost dus meer geld om BIAB te produceren. 

Ten tweede is de applicatie ingewikkelder dan bijvoorbeeld Gellak. Er is meer expertise nodig. Let wel op: Dit is alleen het geval in de nagelsalon, waar je ongeveer tussen de €40 en €60 per manicure betaald. 

Bij SHATY hebben wij BIAB starterspakketten ontwikkeld, waardoor je het helemaal zelf kunt doen. Voor maar €2,13 per manicure! 

Ten slotte is de duurzaamheid van BIAB iets wat BIAB ook juist zo speciaal maakt. BIAB blijft wel 2 weken langer zitten dan Gellak, als je het juist aanbrengt. Bekijk hier de blog over de verschillen tussen Gellak en BIAB. 

Dus BIAB is inderdaad een stukje duurder, maar per manicure ben je bij SHATY heel erg voordelig uit ten opzichte van de nagelsalon. Het is belangrijk om te weten dat BIAB een duurzamer product is en daarom ook langer blijft zitten. 

 

Mocht je vragen hebben of er niet uit komen? Neem dan contact met ons op en wij geven uitgebreid reactie.