Is BIAB slecht voor jouw nagels?

BIAB (Builder In A Bottle) is enorm populair en dat is ook niet raar, vanwege de fantastische formule van dit product. De enorme voordelen van dit product vertellen we jou en alle twijfels nemen we weg. 

Waarom is BIAB populair? 

BIAB komt veel overeen met de andere gelproducten, maar er is bij BIAB sprake van meer buigzaamheid en flexibiliteit, waardoor jij minder snel last zult hebben van nagels die afbreken. 

Ten tweede heeft BIAB, bij juiste manicure, wel een hold van 3-4 weken. Wij bij SHATY beloven een hold van 21 dagen, indien er een juiste manicure plaats vindt. Wij merken dat na de 21 dagen in de meeste gevallen het beter is voor de nagel om te luchten en hiermee behoud je ook de kwaliteit van jouw nagelplaat. 

Naast de kwaliteit van BIAB ziet het er ook heel erg natuurlijk uit. Het is in dit opzicht niet te vergelijken met acryl. Dus ben jij een persoon die meer voor een natuurlijke gaat gaat? Of houd jij meer van iets extra's? 

Is BIAB schadelijk voor mijn nagels? 

Nee BIAB is niet meer schadelijk dan de andere nagelproducten. In tegenstelling zelfs. BIAB kan jouw nagels versterken en de gezondheid versterken. BIAB is de perfecte behandeling als jij last hebt van dunne en zwakke nagels. Het zal bij een juiste manicure jouw nagels sterker maken en gezond laten groeien.