19 februari 2024

Wat is BIAB? 

 

BIAB betekent Builder In A Bottle. BIAB is een verstevigende en opbouwende gel.  Het zorgt ervoor dat zwakkere dunnere nagels kunnen groeien, sterker worden en dus gezonder zijn. 

BIAB heeft een zeer natuurlijk uiterlijk en daarom zijn zo veel mensen fan van de BIAB behandeling tegenwoordig. Ten opzichte van acryl en gel is BIAB zachter en buigzamer, maar het geeft wel de sterkte van acryl en daarom is het zo populair. Nadat jij je BIAB nagels goed hebt aangebracht, blijft de BIAB wel 3 weken zitten. 

Wees zeker niet bang voor schade aan jouw nagels, zoals bij acryl. BIAB is namelijk een afweekbaar product en hierdoor erg makkelijk te verwijderen

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Builder In A Bottle (BIAB):
  1. Dikte en stevigheid: BIAB is ontwikkeld om een dikke, stevige laag op de nagels aan te brengen, waardoor ze sterker en duurzamer worden.
  2. Zorgt voor groei: BIAB is zeer belangrijk voor de gezondheid van jouw nagels. Het bevordert de groei en je zult dit dan ook duidelijk merken na het gebruik van BIAB. 
  3. Bouwen zonder tips: In tegenstelling tot traditionele nagelverlenging met tips, maakt BIAB het mogelijk om natuurlijk ogende nagels te bouwen zonder gebruik te maken van plastic tips.
  4. Gemakkelijk te verwijderen: Hoewel BIAB een duurzaam product is, kan het relatief eenvoudig worden verwijderd, vergelijkbaar met het verwijderen van andere gelnagelproducten.
  5. Snelle applicatie: Het gebruik van BIAB kan de applicatietijd verkorten, omdat het een alles-in-één-product is dat geen extra lagen of stappen vereist.
    Nagelstylisten en liefhebbers van nagelverzorging gebruiken BIAB om snel sterke en mooie nagels te creëren zonder het gedoe van verschillende lagen gellak of acrylpoeder en -vloeistof. Het product is populair geworden vanwege de efficiëntie en het natuurlijke uiterlijk dat het kan bieden.
    Terug naar blog