19 JANUARI 2024

De kleuren nagellak voor Valentijnsdag 

Valentijnsdag, een van de vele dagen in het jaar waar jouw nagels moeten shinen (eigenlijk alle dagen). Natuurlijk is rood de favoriet, zoals elk jaar, maar elk zijn er verschillende favorieten en varianten. Wij bij SHATY hebben deze op een rijtje gezet voor jou. 

1. Romantisch Rood: De Tijdloze Klassieker

Laten we eerlijk zijn, rood is altijd een winnaar als het gaat om de taal van liefde. Of je nu gaat voor een diep, verleidelijk bordeauxrood of een helder en opvallend kersenrood, deze tinten voegen gegarandeerd een vleugje passie toe aan je look. Rode nagels stralen zelfvertrouwen uit en zijn de perfecte keuze voor een romantische date night.

Zie hieronder misschien iets voor jou:

Bright Red - Dipping Powder Starterspakket Variations

2. Zachte Roze Tinten: Subtiel en Charmant

Als je de voorkeur geeft aan iets subtielers, kies dan voor zachte roze tinten. Denk aan pastelroze, babyroze of zelfs een mooie nude-roze. Deze kleuren stralen tederheid uit en passen perfect bij de zoete sfeer van Valentijnsdag. Bovendien zijn ze veelzijdig genoeg om zowel overdag als 's avonds te dragen.

Zie hieronder misschien iets voor jou:

Baby Pink - BIAB Starterspakket Nude Pink 

Rose Pink - BIAB Starterspakket Nude Skin 

French Pink - Dipping Powder Starterspakket Variations

3. Verleidelijk Bordeaux: Diep en Betoverend

Wil je een stapje verder gaan dan rood? Kies dan voor verleidelijk bordeaux. Deze diepe, donkere tint straalt mysterie uit en voegt een vleugje elegantie toe aan je look. Perfect voor een avondje uit of wanneer je je innerlijke vamp wilt laten stralen.

4. Glitter Glamour: Voor de Extra Sprankeling

Valentijnsdag vraagt om een beetje extra glamour, toch? Voeg wat sprankeling toe aan je nagels met glitterlak in liefdevolle tinten zoals goud, zilver of roze. Het geeft je nagels die extra dosis feestelijkheid en laat je schitteren als nooit tevoren.

Of je nu kiest voor een klassieke rode look of gaat voor iets subtielers met roze tinten, onthoud dat het belangrijkste is dat je jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelt. Dus duik in je nagellakcollectie en laat de liefde stralen, niet alleen op Valentijnsdag, maar elke dag!

Glitter Gold - Dipping Powder Starterspakket Variations

Glitter Purple - Dipping Powder Starterspakket Pastel

 

 

P.S. 

Geïnteresseerd in mooie nagels voor Valentijnsdag? 

Gebruik LOVE10 en krijg 10% korting!

Terug naar blog